(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую. Також відправив)
-
Про це я і кажу, не треба категорично заявляти що ПМ не МАЄ цим займатись. Це офіційно (з PMI) один з обовʼязків ПМа. А як так вже на місцях вирішили то депендз
-
по виду улицы скорее мексика
-
ЭТО ЧТО В АВСТРАЛИИ ЭТО ПРАВДА ТАМ?
-
БЛЯ ЭТО ЧТО ПАУК???
-
Не дивився детально, але - Напишіть якого типу ворк перміт, або приберіть його взагалі - Навіщо ви написали degree який ще не отримали?
-
Лицехват)
-
а як ще знати що відбувається з людиною та її роботою? і я говорю не про апдейти по таскам, а професійний розвиток, життя поза роботою, що бачить в компанії та команді тощо. тобто все що поза тікетами
-
якби своїм платили стільки ж - ти накидав би тут що краще витратити ці гроші на щось інше
-
Перформанс ревью робили кожні 6 місяців з цілями по СМАРТу з трекінгом у системі, все як треба
-
Я проводив по 30 хв раз на 4 тижні, + адхочні мітинги коли було потрібно. Все було добре, всім вистачало, і ніхто нікуди не уходив. Просто у мене було 35 людей, а ще потрібно було робити багато інших задач в паралелі
-
1 раз на міс хочаб. Кожен тиждень 45 хв як на мене забагато, але якщо у вас це працює то гуд
-
И как из этого следует твое предложение ?
-
А взагалі орг структура і культура дуже сильно впливає на те, хто займається піпл менеджментом. Ось наприклад я працював переважно у матричних організаціях
-
t.me/uaitincanada/98160/356053
-
Это твои личные домыслы
-
з твоїх повідомлень
-
С чего ты так решил? И с какого хрена так агрессивно ?