(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тупо факт
-
Блин ты жопой читаешь? Я тебе говорю что не изи и не все могли легко уехать с Украины даже в ИТ
-
Кому ты это говоришь?
-
То нахрена обесценивать? ЧСВ почесать?
-
Ты ещё детей в Африке как пример приведи
-
ІТшечка це взагалі квиток у кращий світ. Ви поспілкуйтеся з людьми які не ІТшники як вони переїжджали. У мене кілька знайомих які вчили румуньску і купували румунські паспорти і їхали малярами, плиточниками чи ще якими будівельниками вкалувати в Німеччину. Люди які зубрили польську і доводили якісь там звязки на карту поляка. Лікарі які проходять 100500 кіл пекла щоб диплом перепідтвердити. І тут чувак виходить і ниє який міг просто пройти гарно співбесіду на англ, не вчити локальні мови, не робити незаконних речей і за якого контора могла все оформити. І каже що це не ізі.
-
Это просто нелегко и все
-
Все кто хотел уже подняли стартап и вышли на пенсию в 30, ты просто не хотел
-
Я подверг сомнению определение "изи". И "не хотели "
-
Я вище уже сказав - яка різниця який процент. Ти взагалі з самого початку ставиш питання не правильно: масово перевозили. Що значить перевозили? З якогось Люксофта подивилися на тебе і сказали що тебе треба перевезти? Чи ти сам доклав зусиль і переїхав? Уловлюєш різницю між переїхати і перевозили?
-
Ты вообще до сих пор работаешь? Подними блин сраку заработай нормально денег ! Жизнь слишком короткая чтобы тратить ее на работе 🤷♂ неудачник 😘
-
100%?)
-
це як ті хто має ПР кажуть що його отримати просто