(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Subscribe for more memes
-
Ну-ка скажи мне на глаз, какой по твоему % среди типичных укр синьоров мог изи уехать в Германию но не хотел ( потому что в Украине был уровень жизни выше чем в Германии 🤷♂)
-
Да ты сама объективнось да )
-
А если не равнять ? А объективно оценить?
-
Де ізі? Куди ізі? В яку країну? До ковіду ізі було в Німеччину, Данію, Нідерланди. Це те що я точно можу сказати. В Канаду мабуть не ізі. В США теж не так щоб ізі, але дуабол. При цьому в США по Л1 це сто проц ізі було. Але умови на Л1 в Укр галерах були такі собі.
-
Да ты так и не прочитал начало там написано "изи"
-
можна != легко. легко поїхати з україни кудись. в конкретну країну якщо це щось розвинути і так щоб можна було пмж отримати вже значно складніше.
-
Немаю уяви, я там не був, питання було з приводу релокації
-
і що там робити на кіпрі? як там з пмж? родина? різниця між "тимчасова релокація світ подивитися" і "імміграція на пмж" досить значна і країни будуть різні
-
в адекватні країни де є якісь перспективи ПМЖ не так щоб прямо кожного джуна брали. до ковіду історії класу "2 роки шука офер, 50 співбесід" були нормою для релокантів
-
Краса 🙌🏻❤️
-
в нас маленький стартап. на всю компанію тільки 30хв на тиждень мітінг регулярний, всі інші раз на місяць або рідше. команда це головне, як на неї можно не знаходити час?