(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В мене було десь півроку, коли я вийшла на першу роботу після декрету, молодшій було 3.5 та вона була дуже мамина й домашня. Чоловік перелаштував свій хоум офіс до кімнати у бейзменті, там було волкаут та досить найс. А чому туди - бо весь бейзмент крім кабінету ми зробили як ігрову кімнату 😀🤷♀️ Зранку він працював спокійно десь до 9, потім дитина прокидалася, звала його, він похапцем біг 4 поверхи нагору, одягав її, заспокоював, кормив, часто перебуваючи при цьому на мітингу, бо в нього колів багато)) потім ніс її до бейзменту та вона там гралася собі, ну до обіду, та й таке, після шостої мама зʼявлялася😌
-
Или кто-то бы бросил работу
-
Если бы был офис было бы хуже и сильно дороже
-
Ми вдвох працюємо віддалено, цілий день з малою, наче пробували по черзі але у нас це не працює, в ітозі ввечері обоє без сил, а робочий день починається рано, до 8 коли прокидається мала вже треба позакривати таски і так по колу. Мабуть треба більше заробляти і найняти няню)
-
Не понимаю в чем проблема?
-
Домашнию работу надо делать в любом случае придя с офиса после комюта ещё
-
Ты же не по 12 часово работаешь ?
-
Так звісно є. Перша світова війна, Національно визьвольна війна, жовтнева революція і комуняки, колективізація, голодомор, розстріляне відродження, гулаги і заслання, 70 років рабства в совку, розвал совка, економічна війна з рашкою, майдан, вторгнення в 2014, повномасштабна в 2022. Жодної декади без пригод
-
Я серьйозно, у нас рівноправвя та інклюзивність в Канаді
-
Дуже смішно
-
Может для этого есть причины?