(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так звісно є. Перша світова війна, Національно визьвольна війна, жовтнева революція і комуняки, колективізація, голодомор, розстріляне відродження, гулаги і заслання, 70 років рабства в совку, розвал совка, економічна війна з рашкою, майдан, вторгнення в 2014, повномасштабна в 2022. Жодної декади без пригод
-
Я серьйозно, у нас рівноправвя та інклюзивність в Канаді
-
Дуже смішно
-
Может для этого есть причины?
-
На мою думку, потрібно намагатися робити більше, щоб таких людей (перебізчиків) було більше. і намагатися не робити щось, що відштовхує. і зовсім неважливо, що він робив ДО, тому що Україна зараз не в тій ситації, щоб перебирати людьми
-
це начебто скрізь можна :)
-
При чем тут Тикток?
-
Это ж не только про одежду, я больше про технику, мебель писала 😅
-
Дніпро, перша година ночі. Останні 3 години намагались вкласти спати. Вийшли сіли в машину і на Запорізьке шосе километрів 25 плавно, потім тихенький розворот і тау по колу. На третій круг заснув таки, заїхали на wog, тихо тихо вийшов, взяв їжі, поїли, до четвертої просто сиділи шоб хоч трохи проспав. Потім обережно сука як сапери виносили шоб може таки донести до ліжка... Раз їз трьох виходило. І так десь раз на тиждень, кілька місяців
-
Вот только хотел сказать я как то вообще не понимаю эти ужасы про детей наверное мне повезло но нормально спал и работал
-
А у нас до 2.5 років прокинався 7-10 разів за ніч... Нормально спати став тільки після 3