(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Real politics
-
Взагалі-то це така собі загальнолюдська історія. Він не критикував сусідів, навіть хвалив, але було чітко зрозуміло, що це дві різні теми
-
Не зрозуміла, ти промову дивився?
-
Да и о медицине так обычно отзываются люди, которые там не жили.
-
Если ты гражданин/резидент. Иначе ценам и количеству «отказов от ответственности» позавидует США.
-
В Израиле тру медицина
-
Но спасешь жизнь ребенку благодаря Канаде бесплатно. Но я думаю со СМА в большой семерке и в развитых странах будет все проще
-
та це зрозуміло, мені цікаво як це для громадян працює, те що імігранти не люди це ж по дефолту
-
Но если ты иммигрант не получивший ПР, но хаешь спасти жизнь ребенку — варианта два Либо будут покрывать только гражданам, либо же покроют тебе, но придется простится с иммиграцией
-
Це про сто жесть розуміти що батьки в Україні збирали таку суму і вибору у них не було
-
Але це чисто новина і чи покриває для всіх хворих чи лише вибірково не зрозуміло
-
Ага, то что у деток мелких СМА
-
Смотря в какой сфере. 95% - нет. В основном там посредственные врачи и хорошие протоколы. Не посредственные давно свалили) А сейчас так еще хуже стало, на порядок.
-
У тех, у кого не хватает денег в США на что-то — часто ездят в Израиль. Так же, как и канадцы (если времени много очередь занимает)
-
стало цікаво як в Канаді з дорогими ліками на які в Україні бувало збирали, ось що нагуглилось: OHIP will now cover one of the world's most expensive drugs, Spinraza. The drug costs $750,000 U-S for the first year and $375,000 a year every year after that for life, but this miracle drug offers the only hope for people with SMA.
-
Лучше, чем в США
-
жесть, це при тому що десь бачив що вартість виробництва його низька, просто от така ціна, окупають дослідження, але хз чи правда бо схоже на масонство якесь
-
Там дорожче
-
The cost of spinal muscular atrophy or SMA treatment is high, and depending on the insurance plan, some companies may provide coverage for disease-modifying therapies, while others won’t. Patients or caregivers should talk to their healthcare team and insurance providers about access to SMA treatments.
-
Due to the Affordable Care Act in the U.S., denials or restrictions in health insurance, or higher premium rates because of a preexisting condition such as SMA, are prohibited.6
23 Jan 2023, 01:02
320867/647407
about an hour ago