(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну і буду дуже вдячний якщо хтось знає що в моєму випадку робити. В мене self-employed прибуток вже >30к, але клiєнт в США і нибито GST/HST 0% з того що я читав. Не можу зрозуміти, чи потріно реєструвати Business Number і додавати в інвойс GST/HST хоч він і 0%? Чи можна далі просто отримувати гроші та потім декларацю подати?
-
Підкажіть, будь ласка, де можна отримати нормальну консультацію по податкам для контракторів? Може в когось був досвід з якоюсь конторою або просто знайомі акаунтанти
-
це по альберті точно так, по Канаді всій не вкрусі
-
брав
-
дякую, це ви брали консультацію десь чи самостійно знайшли все?
-
кажуть що треба реєєструвати і писати в інвойсах gst 0
-
Додаватись до рекрутерів треба ще прикріплюючи коротке повідомлення - хто ви, де ви і що шукаєте. Я віправив близько сотні таких повідомлень, написав навіть в консолі скрипт, який автоматично ім’я рекрутерів підставляє. Відповіло близько 20 з них, загалом що або в них нема зараз вакансій або зо вони не пр справах вже. Лише 2-3 запропонували щось, але до справи так і не дійшло
-
Я відгукався на вакансії в лінкедині і на індід, при цьому спрацював другий сайт. Був скринінг, технічна, кол з СТО, кол з командою. Компанія з Ванкувера. При цьому це була перша і остання технічна співбесіда в Канаді. На пошук витратив місяць
-
Загалом мій посил в тому, що якщо у вас була лише одна технічна з 1000 подач це ще не привід знижати планку. Вам може вистачити однієї, або двох співбесід, головне до них дійти. А якщо дійшли, то вкластися в неї максимально. Попадання на технічну, як і взагалі в поле зору компанії - елемент фортуни
-
А другий інсайт - я не спілкувався з рекрутером взагалі, весь процес вів техлід мого напрямку. Тут раніше Вітя вже писав, що інколи більше сенсу спілкуватися з людьми, що приймають рішення
-
А зачем это спрашивают? Даже в ЕС не надо растамаживать покупки что везёшь с собой
-
С США в ЕС же
-
Я так технику эпл покупаю ( передавая с кем то )😳