(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
🔥 Україна повернула під контроль т.зв. «Вишки Бойка» 📌 «Вишки Бойка» — це бурові газо- та нафтовидобувні платформи біля берегів Криму в Чорному морі. ❗️ росія окупувала їх у 2015 році, а з початком повномасштабного вторгнення використовувала у військових цілях. Зокрема, як вертолітні майданчики і для розміщення засобів РЛС. 🤝 Унікальну операцію зі встановлення контролю над «Вишками Бойка» провели силами підрозділів ГУР МО України, зокрема під контроль були повернуті бурові платформи «Петро Годовалець» та «Україна», а також СПБУ «Таврида» і СПБУ «Сиваш». 💪 Під час проведення операції спецпризначенцям вдалося захопити цінні трофеї: запас вертолітних боєприпасів типу НАР (некерованих авіаційних ракет), а також РЛС «Неву», що може відстежувати рух суден у Чорному морі. ⚔️ Під час однієї з фаз цієї операції відбувся бій між українськими спецпризначенцями на катерах та російським винищувачем Су-30. Внаслідок бою російський літак отримав ураження і змушений був відступити. ГУР в інших соціальних мережах: 🔹Facebook 🔹YouTube 🔹 Viber 🔹Instagram 🔹Twitter 🔹 TikTok
-
Чи відключать газ Криму?
-
Не хочу душнить, но что значит вернула контроль? Это ж вышки посреди моря, как они собрались их контроль обеспечивать? На катерах патрулировать?
-
А что мешает им снова приплыть? Вышки ж посреди моря стоят просто Или противокорабельных ракет с дронами хватает чтоб не приплыли?
-
Значить тепер наші люди ними керують. Раніше кацапи контролювали.
-
Думаю що залишать охорону, може замінують. Як саме обороняти будуть не знаю
-
Вогневий контроль
-
ну вот я про это А чем? Кораблей то нет у нас
-
До Змеиного артой добивали даже, во всяком случае так говорили
-
Вони теж кораблями туди побоятимуться суваться, вони використовували ці вишки як вертолітні площадки
-
ну ладно
-
і живили газом крим
-
Так само. Вважається що North-East поганий район 😄.