(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
покажи негібридний сув який в 6л змішаного влізе
-
мій особистий досвід. Дано: 32к пробігу на рік, рав4 гібрид, середній розхід 6л/10. лампочка загоряється 5л в баку, ~40 залити потрібно, кожні 700км заправка. 45 заправок на рік, кожна 20 хв. = 15 годин на рік я витратив заправляючись чи їдучі на заправку. за весь це пробіг тільки 2к км було подорожі довші за 300км, тобто можна на одному заряді проїхати. і тальки оці 2 к потрібно було б заряджатися для EV це було б 8 зарядок поза домом, по 30 хв, нехай мі тільки авто чекали, 4 години на рік
-
це так не працює. тобі не потрібно стояти біля EV поки заряджається. коректніше наскільки стає довше час в дорозі відносно ICE з врахуванням звичок водія. враховуючи що EV може заряджатися вдома вночі(чи на паркінгу) час може й економитись відносно заправок
-
Мені здавалось ти дівчинка..
-
не вистачає ще чогось - калькуляції в годинах на скільки довже у тебе вийде заряджання тачки порівняно з часом який проводить людина на заправці коли заправляе бенз. А потім ці десятки (сотні?) годин перевести на середній рейт по Канаді, хочаб. Це буде чесне порівняння
-
twitter.com/currenttimetv/status/1701288384067674265?s=46&t=iTtKxoyUpI4f51K8z8q98w
-
Та ні, Порох зашкварився. Він похерив комунікацію з виборцями ше з кінця каденції і з тієї недолугої PR кампанії перед виборами. Далі все що він казав чи робтив виглядало просто як політичне лайно. І половина відосу із вставками Порошенка показує що автор порохобот.
-
щот для тих хто "ніхто не казав і ніхто не знав"
-
Вставки з Петром Олексійовичем доставили :)
-
У большей части общества к сожалению память как у золотой рыбки...
-
Але дуже дякую)
-
Дивно. Наче в Польщі 4 ляма наших громадян, а чат менший за канадський