(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так вони виправляють перекос який був до того
-
ми на новий подались до того як старий закінчився, але не можемо(не могли) отримати тому що менше півроку до закінчення дитячих паспортів. Наша адвокатка писала леттер оф експланейшен шоб файл потримали відкритим поки ця Барбі отримає всі належні документи тобто зараз ми на мейнтейнед статусі який власне не особо нам заважає, але все одно нервозно було шо буде якшо пропустити термін подачі я не знаю якшо чесно
-
Коли скіли та досвід однакові можна обрати
-
А можна спитати - шо, це норма, якщо візітор рекорд експайед, а на новий (та візу) податись через кілька місяців? Проблем не буде з ircc? У дитини паспорт спливає в грудні, новий замовляти їдемо наступного тижня. Думав, що прийдеться ще їхати туди в жовтні, продовжувати штампом, замовляти новий візітор рекорд на цей подовжений паспорт, потім ще один та візу, коли прийде новий паспорт. А ви здається кажете шо можна цього не робить? (звісно, якщо з Канади не плануємо виїжджати)
-
🔻Зеленский подписал указ о проверке решений военно-врачебных комиссий после начала полномасштабного вторжения РФ ▪️Указ о введении в действие решения СНБО от 30 августа опубликован на сайте президента❗
-
Дискримінація це коли щось забрали, а не щось не дали.
-
Лично
-
а кто будет проверять
-
Тобто якщо я напишу в вакансії, що берем тільки білих мужиків на роботу то це не дискримінація?)
-
Єрмак