Це взагалі досить чесно буде. Хто не ростив дітей - той не має права користуватися на ретайрменті послугами, які створюють діти інших. Зате за дітей буде кожен сам платити.
А ти егоїстично - ні. Давай я буду зі своїм егоїзмом і дітьми, а ти будеш зі своїм - без. Розділимо фінансову систему так само, як були розділені фінанси на цих дітей коли ми їх ростили.
Нужно учитывать, что в мире есть не только те, кто «мучается и рожает детей».
А все таксы вокруг «хороших районов» построены только из-за капиталистического строя норс-Америки в виде рейтинга школ и «белых районов»
Це пише чувак який в Канаді вважав 300к середньою зарплатою для сіньора. Всі розміри дійсно в рамках «своєї» мережі шпиталів, поза нею можна мати що завгодно, включно до 0 покриття.
А давай тоді ці чайдфрі коли вони підуть на пенсію будуть всі жити окремо з такими самими чайлдфрі і будуть самі собі голодати бо вони не понароджували дітей щоб працювали ферми, магазини і доктори?
Ну просто є люди які реально пишуть "якого фіга я плачу податки за те щоб не мої діти ходили в школу і отримували медичне обслуговування, вони народили - вони хай і платять самі".