(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Но за вывоз многих лекарств — большая ответственность. Это не одно и тоже, что тянуть ребенка из жены. Или перерезать ему пуповину
-
За редким исключением, если пациента опасно перевозить в другую клинику — привозят лекарство
-
Не ломай ему мир Он уже мысленно в Оклахоме думает шо в Канаде охуенная медицина
-
Потому что есть протоколы, которые не всегда разрешают вывозить лекарство и ставить на переучет в другую клинику т.е перевозить + не всегда под боком есть специальные боксы для перевозки сывороток
-
А не лекарство
-
Везут пациента в другую клинику
-
Нет, когда в клинике нет лекарства
-
До речі палата за 500 Дол була типово державна (по ремонту) лише що сам один там зі своїми зручностями.
-
З приводу забезпечення то в лікарні дружину годували, дитині давали дитячий корм, ще й додому пропонували дати. Всякі пільонки і рукавички я навіть не рахую
-
А ну ще суб'єктивна думка що лікарі тут великі цаці, ну але шо поробиш, елітка
-
Головне що її врятували і привезли в іншу лікарню і там врятували. Мені лікарні тут нагадали наші, лише більш забезпечені і персонал привітний бо не отримує 1200 грн в міс. Все решта типова обласна лікарня.
-
Там завжди є пункт "не маю бажання відповідати", я ним користуюсь, щоб не показати себе білим гетеро і не попасти в ігнор 😁
-
Це не жарт, якщо що.
-
Ти не в темі? Західна незалежна жінка не потребує чоловіка і може все сама, і тим паче не хоче дітей. А західний чоловік у відповідь на це забив и вирішив "пішло воно все в дупу". Тому зараз на заході росте покоління одиноких бездітних незамужніх жінок які вже й так нікому не цікаві, а з часом стануть ще нецікавіші. А що робить одинока жінка, особливо у віці? Правильно, заводить котів.
-
Я дружині якийсь апарат переключав і практично допомагав мідвайф дитину тягнути, такшо я знаю)
-
Забрали можливість - це теж забрали. Хтось себе відчуває котом та його законно треба так називати, але якщо я відчуваю себе ахєрєвшим L9000 інженером, то мене Майкрософт ігнорує та бере котів, це ж дискримінація. 😁
-
Даму засмутило що її хлопець захотів подивитись як вона серенькне? Збочинець
-
Ясно, видно шо к врачам не пытался попасть тут)
-
Нахрюк якийсь
-
Мабуть якісь інші причини були
23 Jan 2023, 01:02
322803/644550
10 minutes ago