(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
коли ти в тому живеш ти приймаеш то "так має бути", коли пожив десь ще розуміеш що то був пиздець
-
мне сегодняшней истории от друга хватило чтоб убедиться в своем решении)
-
Да, можно создать ЕЕ профиль и одновременно податься на оинп
-
А є в когось досвід з платними клініками в Канаді? Вони працюють з кейсами класичної медицини, чи тільки мануальна терапія, зір ітд? Задовбався чекати поки з безкоштовною(за податки) медициною щось вийде, знайшов якусь, в гмапс навіть рейтинг 4.9, а не 2-3, як в безкоштовних www.careand.ca/family-practice
-
Дякую, так я знаю що система сама кидає в CEC або FSW я мала на увазі що мій туда має попасти, якщо наприклад за місяць до року реєструватися і якщо прийде ITA (що мало вирогідно що так швидко), то начебто все буде ок. Тобто стем та франкофони це частина федералки, а можна ще окремо одразу на провінційну oinp податися? Там також є it та франкофони, тобто 2 програми. Чи система дозвляє таке?
-
А, лол, дяки 😅
-
Можна бригаду?) Джоуі впізнав. Але що з фразою?
-
Ну там прерии, да. Можно конечно в сторону гор, но до них ехать надо. В BC и Ontario города позеленее как-то.
-
Всім привіт! Підкажіть, чи є хтось, хто декларував гроші, але не отримав копію декларації і зміг потім її отримати? Був би дуже вдячний, якщо хтось підкаже, як це можна зробити. Телефонував у аеропорт, вони послали до Canada Border, там по телефону сказали, що не тримають декларацій і допомогти не можуть
-
> Хотелось больше деревьев на природе Прерии?