(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Купа брокерів безкоштовні доречі
-
може від провінції залежить, а онтаріо страхові досвід з водйського беруть, якщо вже була страхівка в країні. то як би перша страхівка була можна було б намутити
-
Я просто читала в фб одну історію, що посередник начебто для зменшення суми збільшив водійський стаж якого насправді не було. І людина через декілька років була внесена в чорний список і потім не могла застрахувати своє авто ніде. Не знаю чи правдива історія, адже я думаю страхові мають можливість перевірити ці дані
-
Тобі дадуть документи де ти все побачиш. в будь якому випалку страхова рахується від твоєї адреси, автівки та номеру водійського. якщо це все співпадає то далі тільки характеристики страховки трохи впливають
-
Вітаю автомобілістів! В мене є питання про страховку. В жовтні спливає термін страховки і зараз думаю над її зміною. Знайома скористалася послугами якогось посередника, який їй зробив страховку за гарною ціною (160 кад) замість 500 кад як їй всюди озвучивали. Цей же агент мені пообіцяв зробити страховку 220 кад, замість 400 які я зараз сплачую. Послуги його платні, але з економічної точки зору це є сенс. Він взяв мої канадські права та мої українські права. Мене трішки бентежить чи не є така низька сума страховки результатом підміни якихось даних,бо я сама зі страховою не контактую, лише через посередника.
-
Разве ж то люди Вроде нигде не говорил про людей. Про кресло говорил.
-
Ну ты тут не один кресло выбираешь. 158 кг это то после чего уже ничего не гарантируют.