(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сегодня поворачивая налево, чел навстречу проезжал на желтый с метров 100 и в итоге пересек прям на красный. Должен был остановится
-
Ну ось вам воно мабуть і не треба, ну можна звичайно подивитись як саме калгарійське повітря відчувається.. а мені що так, що так - не відчуваю
-
У нас було норм, поки донецькі не понаїхали :-) (вибачайте донецькі якшо є, це узагальнення, але таке враження було свого часу, і дуже яскраве)
-
З того часу пережили кілька змін типу падіння цін на нафту, а зараз рецесія, але я б не сказала, що ринок поганий, дуже багато знаю саме айті з Калгарі - хто працює на Калгарі, хто на Ванкувер, хто на Торонто - той же лулулемон там має купу айті
-
Айті маркет в Калгарі історично платив більше ніж в Торонто, бо не було такої конкуренції з боку найбільш масової хвилі імігрантів з Індії. Також oil and gas дуже багато, та вони задавали планку зарплатні.
-
По крайней мере меньше резких движений и наглости :)
-
А не люди
-
Станет еще лучше, когда рулить будут автопилоты 😋
-
Ми теж по всіх містах Канади, що нас цікавили, проїхали перш ніж обрали
-
Ну як надумаєм переїздити - то спершу на тиждень поїдемо подивитися що і як😀
-
Правда в подарок бан
-
Могу бесплатно в личку прислать
-
CarFax репорты по 4$ , быстро и легко можете написать в личные сообщения для информации спасибо
-
Тебе скинуть вин ?
-
Давай
-
спадайна не такі вже й перді, це ще дт навіть
-
А ты там вакансии релевантные хоть находил ? Я что не увидел разницы с винтерпегом особо)
-
Ну трохи краще
-
𝐈 𝐠𝐨𝐭 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐝 𝐭𝐨 𝐀𝐦𝐩𝐥𝐢𝐥𝐲 𝐓𝐫𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦 𝐛𝐲 𝐦𝐲 𝐟𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝 𝐚 𝐰𝐞𝐞𝐤 𝐚𝐠𝐨, 𝐧𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐭𝐨𝐨𝐤 𝐢𝐭 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐨𝐮𝐬 𝐮𝐧𝐭𝐢𝐥 𝐈 𝐬𝐚𝐰 𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐭𝐞𝐬𝐭𝐢𝐦𝐨𝐧𝐢𝐞𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐈 𝐠𝐚𝐯𝐞 𝐡𝐢𝐦 𝐚 𝐭𝐫𝐢𝐚𝐥. 𝐈 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐰𝐢𝐭𝐡 $300 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐬𝐮𝐫𝐩𝐫𝐢𝐬𝐞𝐝 𝐢 𝐠𝐨𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭 𝐨𝐟 $3,𝟓0𝟎 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲 𝐰𝐞𝐞𝐤. 𝐓𝐡𝐚𝐧𝐤𝐬 𝐭o 𝐡𝐢𝐦 t.me/+DZUunHsj0M5kYTZk
-
подивіться уважно, воно не виготовлено в Україні, воно виготовлено для експорту в Україну але пішло не туди, скоріш за всього через падіння попиту / логістичного ланцюга
23 Jan 2023, 01:02
325134/639217
4 minutes ago