(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
це залежить від постачальника та лічильника мабуть подивився, 683 КВт, 110 баксів, з них 36 доставка
-
Це так не працює бо попит на більшість товарів обмежується вартістю кредитів для населення
-
Ці речі дуже мала частина від загального споживання
-
Має бути баланс, будь які крайнощі погано
-
Я сьогодні дивилась відео людини, яка повернулась в Польщу. Там говориться, що в Канаді дуже пресують робітників, роботу не знайти без купи ліцензій і сертифікатів (а шоб їх отримати тре продавати житло), що поліція може вломити несправедливі штрафи якщо немає грошей на адвоката і ще щось. Люди хайпають як можуть 😂
-
Дивно, друзі за тиждень влаштувалися, двоє, пара. Напевно лохи якісь без мови зняли відео
-
-
Канадское правительство последние пару лет: Поднимаем ставку для борьбы с инфляцией. В расчет инфляции входит стоимость недвижимости. Завозим больше людей -> больше растёт цена недвижимости ->больше инфляция-> О! Срочно поднимаем ставку снова -> Завозим ещё больше людей -> и т.д.
-
Здравствуйте, шукаю роботу QA Manual + Automation. Мій стек: Селеніум, Джава 8.0, Git, Cypress, JavaScript, TestNG, REST, API, трохи Докер знаю. Буду вдячний за будь-яку пораду. Hello, I'm looking for a QA Manual + Automation job. My stack: Selenium, Java 8.0, Git, Cypress, JavaScript, TestNG, REST, API, I know a little Docker. I would be grateful for any advice.