(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
на гранд хайлендер звісно
-
Если бы Украина готовилась к войне, а не шашлыкам, эта война тоже бы так не затянулась или вообще её могло не быть, но были другие приоритеты
-
то ми раніше дивилися, зараз вен вже точно ні. 2 дитини, плюс активний відпочинок з купою мотлоху, плюс не хочу щоб вони копали мене в спину. відповідно неспішно думаю на що б таке рава поміняти, як раз поки замовити, поки черга, туди-сюди...
-
6 днів проти 550+?)
-
теж саме
-
А нашо вам взагалі вен, у тебе ж здається небагато дітей?
-
Если бы США не было Украины уже тоже давно не было
-
сша за них вписалися не більше ніж за нас
-
нам інтерʼєр сіени якраз сподобався, але то як вона (нова) гримить на дорозі, аеродинімічний шум та від мотору дуже не сподобалося. ну і плюс всі вени які дивилися не сподобалися дружині
-
не дадуть, бо у вас Sin з 9 починається, тобто тимчасовий
-
Це найбільший їх конфлікт, і за них вписалися США, у нас США немає))
-
в ізраїлі не тільки судного дня було, плюс глянь яке населення було на той момент
-
Мне вон канадец доказывал, что война в Афганистане, где был их миротворческий контингент, тоже самое что в Украине, типа ебушки-воробушки, гонять талибов с автоматами тоже самое при поддержке коалиции НАТО, что воевать против регулярной армии. Так вон, это из той же серии что выше))
-
Що?) Ізраїль? Війна судного дня - 3к загиблих. Кувейт - до 8к, з цивільними. Тайвань? Гомільдан звалив з золотом, в другу світову там всі різалися, не порівнюй
-
у автора Одісей, тому його і глянув. в пацифіки ще менше, 135мм