(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Украина уже модель предложила даже, обсуждают
-
Кто заблочит Польшу? Правящая партия Польши просто ахуела и развела популизм Почему-то со Словакия нормально может в диалог и сказала что проработает выход из ситуации с Украиной вместе
-
депутат Европарламента от партии «Право и справедливость» Беата Шидло заявила: «То, что сегодня говорит президент Владимир Зеленский, — это инсинуации, недостойные такого серьёзного политика! Президент Украины на форуме ООН жалуется… ну на что именно? Украинский зерновой транзитный коридор существовал и существует. К сожалению, именно украинские олигархи злоупотребили доверием и наводнили своим зерном рынки стран ЕС, а не траспортировали его дальше».
-
Ну, мабуть, розрахунок на те, щоб війна українців в своєму протистоянні, послабила би рф. Вивільнення зброї в рф, послаблення її економіки. Щоб в майбутньому у Заходу був час аби підготуватися до інших військових конфліктів. Захід витрачає кошти (але і заробляє теж на виготовленні зброї) а ми людей, наші життя і майбутнє.
-
Судячи з того, як наша влада пройобує своїх союзників на прикладі Польщі, я вже не впевнений. Польща дохера свого ВВП виділила на підтримку України, відправила більше всіх танків, підтримує пару лямів наших біженців, а у нас кококо, зерно, кококо, заблочимо Польщу. Це максимальний рівень зради, не знаю скільки і кому занесли, але це підорство
-
Не виживе росія ще стільки часу. Зниження інтенсивності бойових дій не відбувається, зброї дофіга в Україні, обхід санкцій норм не працює, втрати людей величезні, економіці труба, люди з вікон випадають. Не знаю, може це для публіки, а насправді є інші якісь домовленості.
-
вперше за мої 1.5 роки в Канаді написав місцевий рекрутер, може кому буде корисна вакансія affinityclick.com/careers/
-
в перспективі багаторічного протистояння одразу згадується про прислівʼя "поки товстий сохне, худий сдохне". чомусь видається ніби Україна збирається як той радянській союз проти третього рейху відбиватися до останнього, але ж масштаби країни зовсім не ті: не співпідставні ресурси і можливості, а ще гіперзалежність від союзників. он Польща вже трохи посипалася. а за нею дуже ймовірно посипляться і інші, бо зараз в Європі навибирають популістів на фоні проблем.
-
Не виживе Україна ще стільки часу. Зниження інтенсивності бойових дій не відбувається, зброї дофіга у рф, обход санкцій норм працює, втрати людей величезні, економіці труба, зміна політичних еліт на заході. Не знаю, може це для публіки, а насправді є інші якісь домовленості
-
😳"Велика сімка" вважає, що війна в Україні триватиме ще 6-7 років, - Bloomberg Журналісти з посиланням на одного з чиновників із країни G7 повідомляють, що перспективу довгострокової війни в Україні обговорили у кулуарах Генасамблеї ООН. За словами джерела, США та їхні союзники закладають це у своє військове та фінансове планування, щоб мати можливість і надалі допомагати Києву. Довгострокова підтримка Україні включатиме допомогу в енергетиці, відновленні інфраструктури, зміцненні економіки країни, щоб стримувати Росію в майбутньому, сказав чиновник.
-
Так от він для знаходження цілей, не для наведення на ціль
-
Please note that a foreign citizen holding a valid passport and having any of the following documents does not require a Mexican visa: a) Valid multiple entry visa from Canada, the United States of America, Japan, the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, or a visa Schengen.