(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якою ціною. Фактично Україні зараз не вигідно вставати в позу, не так багато грошей дає зерно на масштабі держави. А от ЄС і ООН потрібно це зерно, то нехай вони і торгуються з поляками
-
Я читала що отримали. Але. Є уповноважений орган, який вирішує ці питання, він ввів запобіжні заходи (ембарго), вирішив наступні схеми. Є договір. Не можна бути членом організації, прийняти обов'язки щодо виконання рішень, отримувати бенефіти від ринку ЄС, а в особистій суто політичній необхідності сказати що тут ми вирішуємо, що рішення ЄС не виконуємо. В даному випадку ЄС як одна сторона (в який входе Польща), а Україна з іншої. Пардон, ЄС вирішив що зерну бути. Нехай суд тоді вирішить спір. Польща же впевнена що позов бесперспективний. От і подивимося
-
Когда-то этого ждали от Elite:Dangerous, но там разрабы вообще наркоманы.
-
Якщо коротко то фермери не отримали компенсацію, а переговори про хто це має сплачувати затягнулися.
-
Підписка потрібна. Не можу відкрити. Але все вірно квоти на купівлю товарів ЄС визначає як на свій імпорт, але для експортера (України) це квоти на експорт. Вони були і є визначені в Угоді про асоціацію. Далі війна, для підтримки економіки України ЄС ввів безмитне ввезення групи товарів. Потім склалося так я описала вище. Польські фермери отримали компенсацію, рішення ЄС - зняти ембарго. Що ще треба? Ти часто постиш з Ліги інфу, в них гарна аналітика розбору цієї ситуації була
-
В принципе, в старфилде неплохо получились лишь внутренние помещения кораблей. Так что если хотели когда-либо походить по своему кораблю, старфилд сгодится. Хотя есть всякие песочницы, где можно упарываться в космическое кораблестроение, но они обычно сильно задротские. А тут казуальненько. Собрал кораблик из готовых блоков, ходи по нему, наслаждайся единственными приличными текстурами в игре))
-
В том же истакарте - и унции и кг и паунды
-
Лол Видимо ты мало в Канаде живёшь)))
-
Ой наивний
-
Страхування завжди щось коштує. Маючи родину ризик їздити по країнах невизначену кількість разів занадто дорогий морально
-
Я после того, как смог сделать возврат, играю в него через геймпасс 😁 Пока он доступен там, играть можно. Покупать же это за полный прайс, безумие
-
www.ft.com/content/bfd41b2b-ac1b-45d7-b6b4-19da0c615f9d