(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ти якого хера сюди втік А наші хлопці за тебе кров проливають іди ізахищай Своє місто родину А не за чиїмось спинами Ховатися
-
Ну зміст зрозумілий, але купа непотрібних слів і алегорій, я не знаю як описати, те що можна було вкласти в один абзац розтягнуте на довгий пост наповнений сміттям, імхо. І у нього таких дописів є. Для мене така форма подачі інформації каже що або людина занадто розумна щоб доносити свої думки загалу (тому виходить трохи каша) або хоче такою здаватись. Може просто мені не заходить така форма подачі інформації.
-
занятно что самый бык это мужик у которого аж пузо при ходьбе трясется
-
www.facebook.com/lvivobltck/posts/pfbid0KXrGcNwx9K3Rut9vi9Ntk5DQDT4qvhzo9rkZtF53GgEeBFQrmFAxeQNo41RwEp4Al
-
fuf
-
Львівська область, місто Самбір. Харківʼянин, якого понад 5 діб утримують в ТЦК, надіслав відео як його бʼють, принижують та погрожують вбивством. «Вас ніхто тут вже не знайде. І шукати ніхто не буде. І поліція шукати вас не буде!» Причина конфлікту невідома. 👉🏻 Підписатися | Написати нам
-
Це?
-
❗️❗️Львівська область, місто Самбір. Погрози вбивством, побиття, та приниження чоловіків.
-
видели военкомат во Львове уже, да?