(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
треба казати - поки що обійдемось😆
-
Ну ми подивились і зрозуміли що обійдемось точно)
-
Ну вони вигідні на 50+ поїздок в місяць.
-
По перше - різниця курсу, по друге - 99% якість в США гірша.
-
окрім цін...
-
Дуже дякую!
-
В нас кондішн навіть не знаю чи рахується в електрику, бо івн в нас централізований.
-
це вже хто на що дивиться. капітальео відремонтували декілька проспектів, значно покращили каналізацію на вулицях, добудували окружну трасу, в парках побудували дорожки та освітлення, водопостачання налагодили тощо
-
красіво жить нє запрєтіш🤣
-
Якщо таун або хата в ДТ - то 7к тільки на оренду піде 😁
-
Ми юзаємо інстакарт вже рік, все супер, рекомендую)
-
в нас почали будувати сквери, але то не парк куди можна прийти погуляти та відпочити. Просто великий дитячий майданчик
-
Я була у Львові в грудні 21, апарти в центрі знімала. Облік центру не змінився нажаль,а став гірше. Щодо інфраструктури в інших районах нескажу, може бути. Знаю що новобудови класні будувалися, бо розглядала там придбати квартиру
-
Дуже залежить від локації. Купа місць де круті магазини під боком, ми нажаль не в такому, але навіть так все одно комфортно і йти недалеко.
-
ну виходить 400 + тенант іншуранс десь 30
-
це 2 проїздних
-
Ви зараз не знайдете за 2100 нічого. 2500-2600 в ДТ.
-
В нас інет і три мобіли - десь 300. Едектроенергія ще 100, решта включена в кондо фі які платить лендлорд)
-
про дніпро не знаю, у львові стало відчутно краще у проміжку 2014-2019, купу інфраструктури побудували.
-
Ну це якщо кожен фігачить по 2 поїздки в день з вихідними. А якщо жити в ДТ - то часто ти просто пішки ходиш всюди бо не треба нікуди їздити)
23 Jan 2023, 01:02
327391/644146
6 minutes ago