(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну якщо парки в дт Торонто порівняти з центром Київа т в Києві краще. А якщо середнє по місту то в Києві гірше, бо в Торонто вони поза центром, центр не пристосований для житла
-
та, от про парки теж прям цікаво ... переважно один нормальний в центрі є, а всі інші пічаль
-
Это где парки круче в Киеве?
-
Відносно ВВП в Україні платять відчутно більше ніж в Канаді
-
В мого малого школа в Україні в рази краще, парки крутіші і в рази чистіше. Спорткомплекси теж розвинуті і майже безкоштовні. Окрім відкритих басейнів, їх майже нема муніципальних в Україні. Щось треба інше мабуть порівнювати, бо саме це порівнянні не на користь Канади
-
Еще как платят
-
так а шо в Україні не доходять? просто їх тут не платить ніхто) зайди на прозорро, подивись закупівлі, на що витрачаються бюджетні кошти, звідкись же вони там беруться, на щось витрачаються
-
Не я понимаю что если сравнивать с Украиной то можно сказать что налоги до чего то таки доходят
-
Та там выше писали про плохие дороги и транспорт почти как в Украине в Оттаве)
-
мій малий ходить в чудову школу, ми маємо класні і чисті парки поруч, майже безкоштовні спорт заняття в місцевому спорткомплексі. В мене є питання до медицини та того як влаштований ринок (увесь, увесь ринок тут це тупо великі монополії) ПОки що мені цього достатньо, як для резидента
-
та то сарказм був переважно, не сприймай серйозно)
-
240
-
И куда они идут в Оттаве?)