(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та й по столиці буває не дуже
-
Карьерный белаз сразу. Можно и дом с собой возить
-
@CaImmigrationBot а этот?
-
На 1 рік
-
а, не, вру, там 750 часов в месяц дают вроде на год
-
Не те щоб не свій, в Канаді ви ніде чужинцем не будете почуватись, країна мігрантів. Але рано чи пізно ви перетнетесь з кебекуа який вас пошеймить за те що ви вже Х місяців у Квебеку і все ще не використовуєте французьку. Вони дуже відстоюють свою ідентичність, так само як Україна зараз намагається з українською. В Монреалі 50/50 англ/франц, тому такого менше. За межами міста набагато більше. Якщо подорожувати квебеком то не важко знайти міста де не знають англ. Знаю людей які тут живуть багато років і не вчать френч, тому це можливо. Але відмовлятись від френчу і жити у Квебеку - це підписатись на дискомфорт. Зараз вступають в дію закони які забовʼязують роботодавців наймати франкофонів, провінційні сервіси починають бути French first, все більше і більше місці де просто нема інформації на англ.
-
а разве маленькая ес2 не постоянно бесплатная? t2.micro которая
-
То в gcp завжди безкоштовно
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations.html
-
а откуда он сам данные тянет?
-
Ша, я тільки нещодавно почав мову вчити! Не треба нам тут ваших торонтовських даунтаунів, у нас тут свій вайб 😆
-
А что там по ПРу?
-
Поехать в квебек что-ли
-
У меня нету прав добавить в чатик, лол
-
Є дуже круті програми для вивчення мови, багато матеріалів, спікінг клабів і тд. Тим у кого є бажання надають все необхідне. Якщо ви почнете хоч трохи говорити вже відчуєте дуже позитивне ставлення до себе. Але якщо все це ігнорувати то будуть одні проблеми в дискомфорт, як на мене 🙂