(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тут arajet почав літати з Торонто і Монреаля, за 150 usd в два боки можна до Домінікани долетіти 🤩
-
"It has concluded that thanks to the work of the Coordination Platform and to the temporary measures introduced on 2 May 2023, the market distortions in the 5 Member States bordering Ukraine have disappeared. " другий абзац, це як раз те що я пишу.
-
Пруфи це що? Рішення про скасування квот і мита мені шукати на сайтах парламенту ЄС? Зараз все кину і занурюся в пошуки саме сканів таких рішень з підписами уповноважених осіб, реєстрацією в мінюстах. Бо саме ти такі пруфи і надаєшь. Може ти надаш пруфи про контрабас? Судове рішення, що набрало законної сили про встановлені факти контрабасу? Блін, ну смішно. Ти просто читаєш під власним кутом зору, який обтяжений негативним ставленням до України.
-
ага, знайди будь ласка що саме дозволили. пруф я навів про контрабас, твоя черга
-
Диванна аналітика від Віктора. Вкотре помічаю що він читає якісь статті а потім видає перли в темах в яких не розбирається. І щей просить якісь пруфи. Лол. По темі - найголовніше що варто розуміти то це те що Україна подала позов в СОТ. Це я нагадаю світова організація торгівлі. Не в якись суд в ЄС а саме в СОТ чим ми і підкреслили що поляки охуїли до такого рівня що уже не відповідають світовим прицнипам
-
А братцы-поляки внезапно вспенились
-
Тебе не кажется что PiS просто тупо раздувают перед выборами? Даже прокремлевский Орбан продлил эмбарго и сидит тихонько
-
@Katran91
-
Продаж товарів на чорному ринку це що?