(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Читай сайт шо скинул Не путаю я)
-
www.ontario.ca/page/ontario-immigrant-nominee-program-oinp The following streams operate through the OINP’s Expression of Interest System. To qualify, you must register an expression of interest and receive an invitation to apply. The following streams operate through the federal government’s Express Entry System. To qualify, you must have an Express Entry profile and receive a notification of interest from Ontario.
-
Це ви не путаєте зі СТЕМ?
-
А чого на сайті пишіть типу тиеба на оіnp профайл ще створити та мати діючий ее профайл
-
Пнп бывает через ЕЕ и отдельно через провинцию Хуман кепитал - через ЕЕ
-
Там номінацію просто на основі ее дають? Самі обирають?
-
Це ж оіnp? Не фед стрім
-
Хуман кепитал это рандом, они сами выбирают
-
На хуман кепитал ты не можешь податься Просто профиль в ЕЕ создаешь и ждёшь
-
А ск зараз час очікування номінації в онтаріо, десь рік і більше?
-
Вау. Клас! А ще питання з зірочкою а можу я одночасно на два oinp стріма? Чи там лише вибирати чи хьюман кепітал чи щось інше?
-
Так, не впевнений лише, що можна податись зза меж Квебеку
-
Маю на увазі ее профайлі різні але коли буде номінація то вдвох по цим 600 балам
-
Мої ви любителі солодкого 😁
-
Что вам выгоднее/быстрее, то и выбираете, если вам допустим пришли две провинциалке (и мужу и вам). Вообщем, тусуете как хотите
-
Могут и по-отдельности, вместе, и как хотите в общем
-
Да, могут
-
Тобто якщо я рік працюю в онтаріо і гарна французьска, то я можу в квебек на пр податися? Маючи роботодавця тут
-
❗️Канада виділить Україні $482 мільйонів з яких передасть більше танків «Leopard 2» і введе нові санкції проти РФ, — CTV News.
-
Підкажіть будь ласка чи можуть чоловік та дружина окремі профайли в ЕЕ створювати та окремо потім на oinp подаватися, кожен на свій провінц. стрім, а коли отримают номінацію то йти по ЕЕ разом в одній заявці? Чи повинен лише хтось один подаватися на номінацію та ЕЕ
23 Jan 2023, 01:02
328264/642865
3 minutes ago