(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це ж оіnp? Не фед стрім
-
Хуман кепитал это рандом, они сами выбирают
-
На хуман кепитал ты не можешь податься Просто профиль в ЕЕ создаешь и ждёшь
-
А ск зараз час очікування номінації в онтаріо, десь рік і більше?
-
Вау. Клас! А ще питання з зірочкою а можу я одночасно на два oinp стріма? Чи там лише вибирати чи хьюман кепітал чи щось інше?
-
Так, не впевнений лише, що можна податись зза меж Квебеку
-
Маю на увазі ее профайлі різні але коли буде номінація то вдвох по цим 600 балам
-
Мої ви любителі солодкого 😁
-
Что вам выгоднее/быстрее, то и выбираете, если вам допустим пришли две провинциалке (и мужу и вам). Вообщем, тусуете как хотите
-
Могут и по-отдельности, вместе, и как хотите в общем
-
Да, могут
-
Тобто якщо я рік працюю в онтаріо і гарна французьска, то я можу в квебек на пр податися? Маючи роботодавця тут
-
❗️Канада виділить Україні $482 мільйонів з яких передасть більше танків «Leopard 2» і введе нові санкції проти РФ, — CTV News.
-
Підкажіть будь ласка чи можуть чоловік та дружина окремі профайли в ЕЕ створювати та окремо потім на oinp подаватися, кожен на свій провінц. стрім, а коли отримают номінацію то йти по ЕЕ разом в одній заявці? Чи повинен лише хтось один подаватися на номінацію та ЕЕ
-
на двоих 6 выходит
-
3к уже получили?
-
Ну, їм так подобається 🤷♂
-
В той же час у Каліфорнії виносять пачками товари з магазинів
-
aceocial.beehiiv.com/p/toronto-tech-week-almost?utm_source=aceocial.beehiiv.com&utm_medium=newsletter&utm_campaign=toronto-tech-week-is-almost-here Трощки івентів на кінець вересня
-
Зеленський з дружиною вже прибули до Канади
23 Jan 2023, 01:02
328270/642653
33 minutes ago