(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
яка ціна КВТr?
-
http://www.greatcanadainc.com/lib_f/Pravila_G1_na_rysskom_Ontario.pdf
-
По новому тарифу це 22000 к грн. По старому ящо мені не зраджує память це буде 13000 к грн. Жаль зараз у мене нема доступу до кабінету щоб точні цифри взяти але умовно 3 місяці коли найбільш холодно це 3500 в місяць. І разом це 10500. Ну ще нехай буде по половині ще на два місяці, це 13900. Але це за всю електрику а не чисто за опалення. То ще раз, де тепловий насос вигідніший за просто електрику?
-
sokolovtranslations.ca/ru/translation
-
просто електрика в нас біля 300грн була. 2014 рік. потипу такого насос, ek.ua/en/COOPER-HUNTER-UNITHERM-MONOTYPE-CH-HP16MIRK.htm + бойлер-накопичувач вода-вода на 300л. все разом біля 6к$ з монтажем вийшло
-
Мій знайомий, який допомагає хлопцям з розвідки з укомплектуванням, зараз просить про допомогу у зборі коштів. Сума не маленька, але разом маємо впоратися)🇺🇦 Я особисто знайомий з Ігорем, тому я прошу закинути пару гривень, якщо є така змога!☺️ далі його повідомлення і реквізити: У зв’язку із необхідністю відбувається збільшення Спецпідрозділу розвідки на 23 особи! Для якісного виконання спеціальних операцій Спецпідрозділ потребує професійне спорядження!!!! Необхідна сума 222390.00 грн. Якщо є можливість, буду вдячний будь якій сумі! Моно 5375411500184127 Приват 5363542015360747 Задериголова Ігор Володимирович Paypal: [email protected] Zaderyholova Ihor
-
тепловий насос воздух-вода
-
в мене було 1000-1200 за електрику на 2 будинки (120+80), опалення та гарячу воду
-
За репетиторство 20% податку ну теж таке собі
-
Там в HEV батарея 1-2кВт, тому зовсім не коштує у порівнянні із PHEV та EV
-
Дровами\вугіллям найдешешвше всього топити в Україні. Протсо це гемор який вимагає фізичної участі. Хоча з іншої сторони можна сприймати це як постійні фізичні навантаження. Рубати дрова це норм така вправа для мязів спини. Якщо звісно правильно робити.