(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
За репетиторство 20% податку ну теж таке собі
-
Там в HEV батарея 1-2кВт, тому зовсім не коштує у порівнянні із PHEV та EV
-
Дровами\вугіллям найдешешвше всього топити в Україні. Протсо це гемор який вимагає фізичної участі. Хоча з іншої сторони можна сприймати це як постійні фізичні навантаження. Рубати дрова це норм така вправа для мязів спини. Якщо звісно правильно робити.
-
все те саме, по спліт системі на кімнату і вперед. чи воздух вода який ще й гаряче водопостачання закривав (такий в мене був)
-
в тебе раніше ДВС здохне
-
Тайминг по OINP FSW номинации: Подали доки - 18/06 Номинация на почте - 21/09
-
Я на памʼять знаю два маршрути в Лондоні. В мене 100 співпадіння, дружина в той самий день здавала, попався другий маршрут і теж все Ок. Не можу сказати, що то щось дає, бо по факту я їх знав і перевірити зворотньо не можу. Але певно таки був спокійніший
-
Я рахував для двох випадків. Спершу в мене був будинок 3 поверхи 200 квадратів із двердопаливним котлом тривалого горіння. Нам на рік виходило 15 000 грн за дрова і це ще я лінився брати в колодах і плюс у нас був дуже погано утеплений будинок. Для цього будинку тепловий насос коштував би 15 000 Євро тоді і плюс він би хавав електрики на 4 к грн по приблизних підрахунках. Другий кейс: добре утеплений будинок на 180 квадтратів і два поверхи. Опалення зоноване за рахунок окремих електричних батарей. Рахунок взимку в місяць за всю електрику, а не просто за опалення - 3500 грн. Враховуючи що влітку в мене було 800-900 то на опалення пішло десь 2500. От візьми порахуй тепловий насос і ще електрику для нього. Вийде ніфіга не вигідно.
-
А 17% ну хз хз
-
Я думаю безпечно підняти до 10-12 десь. Це всеодно буде нижче чим всюди але збільшить надходження в бюджет
-
Зачем польские налоги в Украине, если можно польские налоги в Польше?
-
Так це ж тільки пропозиція - не прийняли ще нічого