(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Раніше по ВП в Квебек ніхто не їхав. Всі їхали за спеціальною програмою Квебека, за якою відразу мали PR. Для отримання такої візи лише потрібно було пройти співбесіду в Київі, сессії співбесід були 2-3 рази на рік, 95% апплікантів отримували сертифікат відбору з яким йшли до канадського посольства та отримували візу та ПР.
-
Думаю шо pure coincidence, я фб апп навмисно саме за цієї причини не юзаю, це з браузера
-
P - privacy
-
Хахаха, і тут бам, реклама
-
А, вово, пам'ятаю одного разу хотіли до Стратфорда, а там дорогу закрито
-
Скоро остановится все
-
на захід та північ-захід постійно дороги закривають взимку, бо може більше метру насипати
-
У нас тут здається нічого ще, а от десь там біля Лондона здається є там якась зона з особливим мікрокліматом - шось типу між Glencoe та Chatham (?) - так отам дупа так дупа
-
А тут і не треба ) чистять чітко, я за зиму в більш менш дупу тільки по дорозі з Монреалю потрапляв, коли сипало так, шо не встигали почистити знову заносило в хлам Нічого, доїхали
-
воно кльово коли таке зранку, ще є якісь опції, а от коли воно ввечері насипає, поки люди з роботи їдуть, це цікаво. я бачив як за 2 години паркінг супермаркету засипає, тобто люди приїхати ще змогли, а виїхати на легковій вже ніяк.
-
скажи чесно що не вмієш водити і ми тебе зрозуміємо
-
Отут нічогенько так було 😊 І це не найбільший за сезон
-
І так, більшість того, шо там зверху на фото/відео - це не сніг навіть в розумінні КВ 😊 За одну зиму я тут разів 5 бачив такий сніг, який за все життя в Дніпрі бачив 2 чи 3 рази
-
в Дніпрі один раз таке було, пам'ятаю Зібрали людей 25 з лопатами та пару водіїв на 4х4, за дві години весь район розкопали/розкатали
-
🤷♂️ я їх не читаю, побачив лінк в іншому каналі, подивився, тепер сподіваюсь, шо хоч шось - правда )
-
Труха 🤦♂️
-
А кто-то уже уведомлял Interactive Brokers о смене резиденства? Как процесс проходит?
-
Дякую)