(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Раніше по ВП в Квебек ніхто не їхав. Всі їхали за спеціальною програмою Квебека, за якою відразу мали PR. Для отримання такої візи лише потрібно було пройти співбесіду в Київі, сессії співбесід були 2-3 рази на рік, 95% апплікантів отримували сертифікат відбору з яким йшли до канадського посольства та отримували візу та ПР.
-
Думаю шо pure coincidence, я фб апп навмисно саме за цієї причини не юзаю, це з браузера
-
P - privacy
-
Хахаха, і тут бам, реклама
-
А, вово, пам'ятаю одного разу хотіли до Стратфорда, а там дорогу закрито
-
Скоро остановится все
-
на захід та північ-захід постійно дороги закривають взимку, бо може більше метру насипати
-
У нас тут здається нічого ще, а от десь там біля Лондона здається є там якась зона з особливим мікрокліматом - шось типу між Glencoe та Chatham (?) - так отам дупа так дупа
-
А тут і не треба ) чистять чітко, я за зиму в більш менш дупу тільки по дорозі з Монреалю потрапляв, коли сипало так, шо не встигали почистити знову заносило в хлам Нічого, доїхали
-
воно кльово коли таке зранку, ще є якісь опції, а от коли воно ввечері насипає, поки люди з роботи їдуть, це цікаво. я бачив як за 2 години паркінг супермаркету засипає, тобто люди приїхати ще змогли, а виїхати на легковій вже ніяк.
-
скажи чесно що не вмієш водити і ми тебе зрозуміємо
-
Отут нічогенько так було 😊 І це не найбільший за сезон
-
І так, більшість того, шо там зверху на фото/відео - це не сніг навіть в розумінні КВ 😊 За одну зиму я тут разів 5 бачив такий сніг, який за все життя в Дніпрі бачив 2 чи 3 рази
-
в Дніпрі один раз таке було, пам'ятаю Зібрали людей 25 з лопатами та пару водіїв на 4х4, за дві години весь район розкопали/розкатали
-
🤷♂️ я їх не читаю, побачив лінк в іншому каналі, подивився, тепер сподіваюсь, шо хоч шось - правда )
-
Труха 🤦♂️
-
А кто-то уже уведомлял Interactive Brokers о смене резиденства? Как процесс проходит?
-
Дякую)
-
Starting October 23, 2023, this new pathway will provide permanent residence to those who have fled Russia’s illegal invasion and want to stay in Canada. To qualify, Ukrainian nationals must be in Canada with temporary resident status and have one or more family members in Canada