(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
З такими вести діалог сенсу нуль
-
Это он открыл компанию в Канаде Оформился в неё единственным сотрудником Получил благодаря этому вп И благодаря этому же - дополнительные балы? Если да, то звучит вкусно)
-
Ну я дивлюсь на ціни, зробити це віддалено коштує десь приблизно 6к євро. Знаходячись в Канаді маю надію що буде дешевше.
-
Щось важко повірити, це ж не Португалія якась
-
Саме так і є
-
Людям подобається коли їх принижують і куколдять. Он доблістних воїнів гній вище вже кидали.
-
кстати щас эту сторис не вижу, там более спокойные теперь, но посыл +- тот же
-
Для того щоб підняти свій credid score - не обовʼязково платити якісь проценти за кредитку. На бачу що не так з тим повідомленням :/
-
Ти не зрозумів, я хз як ще пояснити
-
Може людина до Канади критикою не користувалась, а в пості вирішила це зауважити. В Канаді це впливає на життя, в порівняні з Україною де платити по критикам не треба було
-
"Велика частина зп йде на оплату кредитки". Яку оплату? За те, що витрачено, бо кредитка скоріше за все безкоштовна
-
Коли в тебе картка - дуже важко виміряти ту чи іншу покупку, як це можна зробити з кешем. Ось тут мабуть у людини набігає якісь інші витрати на життя котрі вона сплачую в такий спосіб.
-
Якщо є проценти, то так
-
Скорее звучит как: "живу в долг"
-
Це як написати, велика частина зп йде на різноманітні покупки, які я накупила. Так звучить
-
Не буде вона писати щос потипу «кредитка (паркінг, кава, фрукти, морозиво, пар розваг…)
-
Что-то напоминает)
-
youtu.be/X2VhtCUuTLA
-
звучит как мем
-
Так, але написано так, нібито саме кредитка збільшує її витрати.
23 Jan 2023, 01:02
330107/639714
2 minutes ago