А так?
Це все що вам потрібно знати про грьобану золоту годину Ганна Маляр . Коли ще я була на позиціях, евакуація була до 12 годин, а інколи і добу. Добу!!! А мені тут розказують, про золоті години. І це ще я не транслюю повідомлення командування, яке матом кричить кидати поранених і йти в штурм. Причому байдуже, що штурмувиків інколи за добу стає п'ятеро. П'ять!!! Які мають штурмувати. Витягувати і нести поранених, і назад тягнути бк та провізію. Як можна планувати операції абсолютно не звертаючи уваги на доповіді про місцевість, шляхи та інші нюанси ? Золота година ? А ще, дуже мило, коли через відсутність евакуації люди відмовляються йти. Логічно що є таке. А їм твоє керівництво показує відос, де відрізають голову нашому, нашому бійцю і погрожують, що так буде з кожним з нас.
Валерій Залужний я буду покарана, та я хочу врешті почути відповіді, бо питань маю багато як і фактажу того, що особисто мене, добровольця, мотивовану військослужбовця знищують морально, знищують морально моїх друзів, побратимів. І так. Я вкурсі, що буду покарана. Бо у нас досі карають неугодних і тих, хто врешті починає кричати вголос, бо коли звертаються тихо - не чують і карають не лише тебе, а й усіх хто поблизу. То ми все ще в ссер, чи таки у новій армії ? Ой, ледь не забула. Досвідчених та вмотивованих комбат мого батальону переводить. Бо заважають йому бухати, чудити, шантажувати людей і погрожувати. Особисто мій перевід вмотивований тим, що комбат не зміг мене паімєть, і він цитатно : " не може справитись з собою, тому у іншій бригаді тобі буде краще ". А я не хочу у іншу бригаду. Я від початку створення цієї. І з якого дива я маю йти через такого як оцей ? Геніально? Це геніально переводити жертв, штурмити їх морально, фізично, але не живодера та потенційного гвалтівника, алкоголіка. А ну дійсно. Він же ж був колись у ДАП, дружить з вищим керівництвом мого роду військ. " Своїм усе, ворогам - закон". Получається так. Ще розкажіть мені тупій, усі будьласка, як можна переводити без жодного підтверджуючого документа, без здач посад, без обхідних листів, атестатів і маршрутних листів, ба, без відома тої бригади куди переводять ? Як можна посеред ночі видавати наказ сідати в якусь машину і їхати. А куди ? Вас гребе ? Це нова армія ?
Це нормально боятися умовно своїх, більше аніж позицій під Вербовим ? Це також має мотивувати ?
Готова нести відповідальність за свій допис. Як і покласти рапорт на звільнення з подальшим поясненням чому так.