(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
в каком плане?
-
У нас это не получается… другой бы стал себя выгораживать, а я не стану
-
Да, я помню
-
Счас гляну если твой успеет дойти, закажу, тк думаю что в итальянский лень будет перед Рождеством
-
возьму парочку про запас
-
ну у нас их тоже нет, это чисто онлайн
-
Я взяла пока папе на Рождество их Рождественский торт цукатовый, традиционный местный fruit cake
-
Вчера была в Костко. Нет никаких🙄 Много индеек, но тоже не нужного бренда.
-
ну скажем так это не самый дешевый панетон... учитывая что прошлые два я выкинул
-
Отрицание - гнев - торг - депрессия - Costco😀
-
Потрібен фотошоп, illustrator, 3d max, було б непогано ще after effects і animate але останні то ще можна замінити.
-
Перепрошую за потенційно дурне (або ні🤷🏼♂️) питання. Чого всі коли фотку з вклеєною візою комусь пересилають то всі цифєркі буковки замальовують? Типу секьюріті резон але я щось не можу второпати що теоретично з цією інфою можна такого страшного зробити що її треба замальовувати? Розгорнуто будь ласка напишіть 🙈😅
-
Намалюй приблизний пакет необхідного софту бо референс не зрозумілий до кінця
-
Та мені треба декілька програм, тому одним affinity designer не обійтись. От і думаю, як виходити з цієї ситуації бо зовсім "без рук". Як тут дизайнери взагалі виживають?
-
Affinity Designer? Купив раз і користуйся. Я для своїх проектів юзав але то для власного бізнесу, поки не знаю які специфічні забаганки в форматах/версіях/тощо можуть бути якщо робити на замовлення комусь🙈
-
Дякую) спробуємо на наступних вихідних поїхати пошукати якесь місце де можна с песиком)
-
І в сусідніх також, в парках капець скільки, одна лиш проблема що не всі бетонні доріжки прибирають після себе
-
Дуже дякую
-
Доповідаю: все на кутю купила в No Frills на 2187 bloor st w. Є і пшено, і перловка, і все решта, що зручно. Оце на фото десь на 13$
-
У нас у Конто собак з 50 живе, Даунтаун
23 Jan 2023, 01:02
33098/643495
about 3 hours ago