(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Які?
-
людство не може код без багів писати, а ви хочете ідеальних воєначальників на всіх рівнях
-
ти обіцяв показати армію де накази можна не виконувати. армія керується статутом, відповідно ти маеш знайти той статут, без цього ти балабол.
-
всех, кто не согласен - назначить шпийоном и расстрелять! за сим победим.
-
В нас є багато варіантів як продовжити і як закінчити.
-
То не мрійник, а засланий козачок)))
-
та не буде ніяких угод, війна до талого вже
-
Вона доречі дуже хитра якась, не вірю я в її "дисиденство"
-
А що зміниться, якщо угода буде підписана на кордонах 1991 року?
-
Нагадаю, що власне рашка виступала гарантом безпеки Украіни в Будапештському меморандумі
-
Я не думаю. Тут багато спеціалістів які вважають що можна віддати кусок і далі тримати оборону. Я не думаю що це можливо. Бачу лише по суті варіант здатися. Я не вважаю його прийнятним. Я взагалі вважаю що лише запрошення до НАТО може нас врятувати. Самі ми не зможемо виграти
-
Бляха розстрілювали за будь яке патріотичне тату, в фільтраційний табір відсилали за додаток приватбанку який в кольорах прапору. Про що мова? Та угодою з рашкою я б навіть в туалеті не користувалась
-
Репост вище
-
Там есть интересный момент: люди берут паспорт чтобы работать, жильё и тд -> поработал не понравилось/жильё не дали -> пробует уехать -> не выпустили потому что рашка же гонит "новых расеян" в военкоматы, чтобы они на учёт встали И это причём только рашка, я за дыныры молчу, там просто под руки - иди воюй
-
Якщо він там, але переховується?
-
Але ж ми розуміємо що тоді України не буде
-
Лол, після 1.5 роки війни і всього що зробила рашка люди досі думають про мирну угоду з мордором
-
Якщо патріот досі там жив то є шанс виїхати. Ті що вже захоплені - мабуть предмет для переговорів щоб відпустили. Я думаю рф погодиться їх відпустити або вони виїхали назавжди
-
t.me/uaitincanada/98160/369261 Давай ти сам з собою спочатку домовишся
-
Іди вже здайся рашці
23 Jan 2023, 01:02
331169/644797
about a minute ago