(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мир с Крымом смирился по сути,увы. А если Украины не будет то и подавно смирится потому как рф победили карта мира другая будет. Победителей не судят
-
www.pravda.com.ua/news/2023/09/25/7421354/
-
Вони не перестануть ніколи.
-
Важко вести дискусію коли людина бачить останні 5% повідомлень і не бачить як до цього я проговорив це раз 10.
-
Тільки вони не перестануть стріляти
-
Це потреба аби вижити як державі. Все. Якщо Україна як держава не потрібно то можно "просто перестать стрелять". І все
-
Приклад Абхазіі і Придністровʼя надихає
-
Состав чего? Говна и палок? Хоть они 10 раз их включат в свой состав - без признания всем миром - это филькина грамота. А я не думаю, что весь мир признает те территории частью рашки. Для рашки это просто кусок земли с человеческим ресурсом. Они его исчерпывают не тратя свой.
-
Ми срались про це годину як мінімум.
-
Бо саме це ми обговорювали вище - хтось тут казав, що відправляти солдат на смерть це норм бо така стратегічна потреба.
-
Я можу тільки порадіти, зо всі оці туєві ватні колаборанти свалили з Украіни
-
В рф і своїх громадян ні за що не рахують особливо
-
чому ти вважаеш що не кажуть чи вони того не розуміють? вони просто розуміють що це опція, і зазвичай можна виконати задачу
-
А потім будемо дивуватись чого в Україні майже третина населення виїхала і вже мабуть ніколи не повернеться.
-
Я обізнана добре про це
-
Якщо що за людей вони їх не рахують
-
Ну, тому ми не скажемо солдатам що вони йдуть на вірну смерть, бо наказ є наказ.
-
Це якби блін, першоклашка яка читати не вміє, тобі б кож реаью робила, бо має право і в неі є кращі варики
-
Ні, Бог зберіг мене щоб я не знав це.
-
кто мешает им получить его в рашке? никто
23 Jan 2023, 01:02
331208/644847
less than a minute ago