(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Да и вне войны, нормально страховаться, а если сша не понравится в сравнении с канадой)?
-
Виняток - коли ти фермер, наприклад.
-
Розкажи як не на пікапі: - возити габаритні речі - возити 6 людей і габаритні речі - возити мотоцикли - возити квадроцикли - возити снігоходи в гори - їздити по офроуду - кемперити
-
Якщо тобі для роботи потрібно просто возити щось важке - то пікап це супер тупа покупка. Бо там майже на висоті метра погрузка-розгрузка, коли в бусі 30 см. Треба бути ідіотом щоб купити пікап.
-
забанений чуві
-
У меня муж готов каждый год новую страну менять, мне это не так легко дается. И я люблю страховаться, и тоже бы хотела иметь запасной аэродром, это норм, что люди во время войны думают о том, что будет, если их уволят на временной визе в сша))
-
1%.
-
Седан просто не потягне. Пікапи якраз беруть часто щоб тягати шось важке
-
Ти можеш робити на пікапі багато речей, які можна робити не на пікапі набагато зручніше і дешевше. Власними можуть вважати все що завгодно, це їх право. CRA не тільки про пікапи так вважає.
-
www.instagram.com/p/CwkWNNWtvfZ/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
-
Лол. Ти серйозно розповідаєш людям яких ніколи не бачив що їм потрібно для роботи? Не забагато на себе береш?
-
Причем тут мое "не хочу рыпаться" и чужие "получить паспорт и свалить в сша"?
-
Чувак, там написано "В пикап". Точно также как и "В машину". Так-то я и к своему седану могу прицеп взять и твои 4х метровые доски увезти.
-
Я сказав що це витрата часу і сил. А мене затюкали що це норм тема і просто страховка. А ти от кажеш що вже не хочеш нікуди рипатися
-
Cra вважає інакше. Власники вважають інакше
-
Чувак, ти промахнувся. Для пікапів є платформи які кріпляться по принципу сідельного тягача і на тих платформах возять контейнери, велику спец техніку і т.д. Правда пікап мінімум 250 хеві дюті має бути, але тим не менше
-
в украинком чате сша – сидеть невозможно
-
Основні фулсайз суви зроблені на базі пікапа. Юкон, Тахо, Сабурбан, Ескалейд, Навігатор, Експедишен
-
Ну так, бортики по 40 см - це воно?
-
Буквально 99% тракеров в США регулярно таскают прицепы. Я хз шо ты там проехал где.
23 Jan 2023, 01:02
332069/641350
7 minutes ago