(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо умовний майстер який ремонтує холодильник завжди возить валізу з інструментом не означає що раз на місяць має забрати холодильник в клієнта. Тому хетчбек не підходить
-
Не вірю що дійшов би, дороги робилися, а це одразу кидається в очі, отже в країні щось робиться, візуально (хз як там по економічним показникам) було пожвавлення економіки, суєта, люди отримували норм зп не лише в айтішці, заводи, параходи все будувалось, але то звісно не заслуга зекоманди
-
Сенс є, потрапити важко мале можливо
-
Я купу бачу коли буваю в дт
-
Опять срач про пикапы? 🤣
-
Ага, а зараз простий нарід хвилюється штурмувати посадку. Головне щоб була добре освітлена
-
Як швидко забули Єрмака, Богдана, Баканлва, російський дизель та електрику, пройбані грощі на клвід
-
Я скільки себе пам'ятаю то завжди стрьомно було. Мене ті шторми з одного вектору на інший кожні 5 років лякали. Маю на увазі то ми обираємо прорашистів на 5 років, то потім діаметрально протилежних проєвропейців на наступні 5 років. Постійні, просто миттєві зміни у всьому, що ніколи не відчував стабільності. Це дійсно важко було щось стабільне планувати.
-
Тобто обговорюємо устриць з тими хто їх ніколи не куштував