(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
"то ж не массов"
-
Ок, я вступила в 2006 на контракт, бо тупо не пішла навіть здавати вступні на бюджет (золота молодєж, всі діла). Але вчилась ок, після бакалаврату здала екзамен добре, бали мала норм, але тоді не було окремих квот для чорнобильців і дітей шахтерів, тому в мене був варіант іти на магістерку платну або спеціаліста бюджет. Пішла на бюджет, цілий рік мала підвищену стипендію за рахунок гарно закритих сесій. Жодного разу не платила нікому, крім 4 років контрактного навчання в касу)))
-
Ну може якусь дірку не закрили, але чому ти применшуєш роль ЗНО? До зно ти не міг нормально вступити в Київський вуз живучи в селі в закарпатській області - треба було туди їхати, здавати іспити в вузі. Іспити могли бути в один день. Якщо не проходив, то в інший вуз вже не міг піти. Плюс відкрита корупція комісії. Контролювати яку 0 шансів
-
А між тим провідні вищи навчальні заклади провели повторне тестування студентів-першокурсників та оприлюднили жахливі речі: і половина з них не пред’являє навіть мінімум у необхідному рівні підготовки. З одного боку, стверджується, що вступ у ВНЗ ‑ виключно за рівнем знань, а з іншого – хапаються за голови: хто прийшов учитись і з якої такої нагоди він має одержати вищу освіту.
-
Збільшила можливості учнів з усієї країни вступати в вузи. Зменшило корупцію при вступі
-
Уже не условно
-
censor.net/ua/news/3445909/do_3_rokiv_tyurmy_za_uhylennya_vid_mobilizatsiyi_zasudyly_jytelya_lvivschyny
-
які крітерії успіху ти закладаеш коли це говориш?
-
Я вважаю що ЗНО успішна реформа. Якщо є якісь дірки - їх треба латати, але це не відміняє успішність реформи
-
УБД за грощі це вогонь яка тема
-
Ну ок квота. Може корупція там де ці статуси видають. Чому це корупція при вступі?
-
Бо йому е треба їхати в кожен університет здавати екзамени і пропускати унівеситети з екзаменами в один ден