(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/information-been-moved/determining-your-residency-status.html
-
От навіть не знаю. Це певно на крайній випадок. Два рази кататись теж не ахти. Я на ремоуті, можу просто перший місяць два на старій роботі потягнути
-
Я таки думаю, що варто в любому випадку приїхати принаймі на тиждень до кінця березня, а там вже назад вертатись в європу/украіну і продовжити підготовку до переїзду. Бо отак все кинути без офера мабуть не найкраща ідея) сподіваюсь що такий варіант робочий і нічого не порушує)
-
Угу. Якраз вчора з тим розбирався. Немає одностайної думки ні в кого відносно того, але радять краще приїхати до і не спокушати долю. Теж зараз з візою в Європі і не знаю як правильно зробити. У всякому разі дякую за інформацію, якби не ваше повідомлення, то може і не почав би з тим розбиратись
-
Активные выборки Экспресс Энтри в новом 2023 году Министерство Иммиграции очень активно начали год - мы только-только в середине января, а выслано уже 11 тысяч приглашений подавать документы, при этом планка в 2023 году для Экспресс Энтри - всего лишь 88 тысяч заявителей (включая членов семьи, то есть приглашений меньше будет). Даже если в январе не будет больше выборок, 11 тысяч приглашений в месяц - это примерно 132 тысячи приглашений, что превышает планы на 2023 год. Скорее всего Иммиграция рассылает активно приглашения в начале года, чтобы успеть рассмотреть кейсы до конца года и разослать баланс приглашений, если останется (ведь не 100% приглашений доходят до положительного рассмотрения) Провинциальные власти тоже придерживаются такой стратегии иногда - в начале года активная рассылка приглашений, обработка заявлений в течении года и подбивание баланса ближе к концу года, если остаются квоты.
-
А есть инфа что он будет вообще?
-
2500 на місяць зєкономив
-
Останні новини з Торонто: вдалося влаштувати двох дітей в Daycare (садочок) безкоштовно, за субсидією. Діятиме до 31.12.23. З наступного року не дадуть бо дивитимуться декларацію, я точно не попаду