(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
тобі будуть окремий контракт надсилати, цифри будуть інші
-
Кул, дякую за всю інфу🤗
-
Хз, просто не самый большой город.
-
Просто стикнулась з ситуацією, що телефоную по оголошеннях, мене запитують, чи працюємо ми вже з якимось ріелтором. Записують мої дані, кажуть, що перетелефонують ііі...............тишина
-
200 доларів+такс якщо через рік піти
-
Я все еще планирую lower mainland, но там капец растут цены, пока я соберусь хз что там будет
-
www.rogers.com/cms/pdf/Rogers-residential-service-agreement.pdf
-
уже собираю вещи. звучит вау
-
там є якийсь штраф за дострокове. роджерс ставить 15 баксів на місяць дострокового штрафу
-
Ну мы искали 3бр+, от 2300 и выше. Нашли 5бр дом, старенький, но за 2500.
-
линка должна тебе прийти
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, коли шукали житло(Торонто), то шукали самостійно чи працювали з ріелтором?
-
Аренда, сори
-
я пока полгода. И не в самой Оттаве, в пригороде. Мне норм, но я работаю из дому
-
По ценам на что?
-
мені було цікаво і не важко, поки не треба було вчити дати) а в цілому історія, розвиток подій і все таке цікаво. напевно, від вчителя залежить
-
Маю на увазі обидві історії)
-
Наша історія як предмет важка і не цікава. Її треба міняти однозначно. Але все ж таки що таке Римська імперія чи Третій рейх всі начебто знають.
-
Пригадую свою школу: історія України, всесвітня історія. Все починалося десь з 5-6го класу. Правда в мене був клас суспільно гуманітарного профілюь але це тільки впливало на кількість уроків.
-
Тобто по факту всесвітня історія не є обов'язковим предметом і це правда. І як на мене, то це погано. Але не всі за те щоб і математику в школі вчили. Це дискусійно зараз
23 Jan 2023, 01:02
334288/646044
about 4 hours ago