(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
"Cuaet был ошибкой"😱 Правда хз, до чього тут куает...
-
в сенсі що в результаті немає розуміння. українська система навчання побудована на зубринні, вона не мотивує розуміти чого щось там відбувається. і це не тільки історія, а будь що. і через це велика кількість довідкової інформації не дає високого рівня освіченості в країні. в канаді навпаки в школах це побудованно на розумінні, тобто фактів менше, засвоється краще
-
Пантопразол, він наче за рецептом
-
в світі. в залежності від рейтингу топ10-топ20 серед 200+ країн в світі
-
Це Канада топ по рівню життя?
-
так про це я і пишу. як результат нашої освіти не виникає розуміння чому "одне болото" топ рівню життя, а інше не дуже.
-
Обов'язково. Я пам'ятаю що ти знаєшься на всьому) і на освіті зокрема. Особливо в перекручуванні. Зря не пішов в політику. Це безцінна риса
-
Можу порадити в Отаві чи Монреалі/Квебеці. В Торонто - попитайте в укр групах в Торонто в фб. Зазвичай там можна знайти багато наших в різних сферах
-
В будь-якому випадку, на мій погляд, це краще ніж взагалі нічого не вчити і не знати що відбувалося за межами твого болота.
-
Ти токсичний, з тобою ніхто не хоче тусити окрім дотерів :D
-
Зате розвиток памʼяті
-
А з якої причини було повернення?
-
поки не зіткнешся з поверненням грошей від Ківі - норм агрегатор ) Але мені одного разу вистачило і зараз я придбаю квіткі тільки на оф.сайтах авіакомпанії )
-
Гарний варіант - крім пропозицій ріелтора, шукати самим і скидати йому, хай домовляється за огляд і т.п.
-
І власне звідти ріелтор, але не мала безпосереднього досвіду www.facebook.com/ivan.demi.9?mibextid=LQQJ4d
-
worldpopulationreview.com/country-rankings/standard-of-living-by-country
-
Ну для Канади це певно нижча корупція, сша поруч, нема рашки поруч. Цікаво, шоб з Канадою було, якби не сша
-
Наприклад отут m.facebook.com/groups/uatoronto/?ref=share&mibextid=Na33Lf
-
Я вам кажу як мама дітей які тут вчаться і вчать історію :)
-
Фармацепт в драгсторі в поміч
23 Jan 2023, 01:02
334322/645253
less than a minute ago