(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Жилье не дают в Канаде, пособия не платят. - так а мінуси де?
-
Окрім лікарів є купа інших спеціалістів які влаштовуються по професії, язикові курси наявні будь де, в тому числі спеціалізовані, перекваліфікація теж наявна, плюс гранти на перекваліфікацію чи довчитися до місцевих вимог
-
Привіт усім!🙂 Я Українець. Знаходжусь в Каліфорніі по візі L1. Маю ризики що роботодавець закриє візу і я вимушений буду виїхати зі сполучених штатів. Чи можу я переоформитись на TPS статус не виїжджаючи з країни? Будь ласка поділіться контактами міграційного адвоката з приводу таких питань 😐
-
Схоже ви не розумієте як воно працює. Амортизатори гасять коливання. І на жорсткість підвіски майже не впливають. А ось жорсткі РЕССОРИ з малим ходом - ще й як впливають. І коли пустий пікап наїзджає на якусь кочку - рессора просто не відпрацьовує, і його підкидує. Іде втрата зчеплення. І це не має нічого спільного з безпекою.
-
Нет. Канада толкает людей с высокой квалификацией идти работать грузчиком (условно). А Германия помогает нострифицировать дипломы врачей (как пример, который я лично знаю), помогает финансово дотянуть максимально эффективно язык. И курсы языковые очень продуманные у них. В Канаде тебе не стать врачем сдав два экзамена всего (мед язык и один мед экзамен) без учёбы в канадском ВУЗе. Это займёт года у врача и сотни тысяч. А Германия умно поступает. Спецам помогает с языком и пособием в 500 евро на чел и с оформлением документов по образованию. Или дает новую специальность
-
Менше ймовірність зриву колес, особливо взимку. Краща керованість в т.ч. за рахунок ваги.
-
НЕ задній
-
Они даже думают снизить требования к немецкому поэтому что из-за этого теряют специалистов ( например ИТ)
-
канада те саме робить