> тупая канадская имми политика
В ЄС в любій країні ти працюєш і через 2-5 років подаєшся на PR. В Канаді контора (крім AB та MB) можє сказати щось на кшалт "через n років і good performance" відгук від менеджера зробимо доки а можє і цього не сказати.
> тупые индусы
Серед них є розумні люди, але мені такі особисто не зустрічалися. А от коли індус покриває індуса в незалежності від неадкватності ситуаціі зустрічалось багато раз, два раза працював серед індусів і з індусским менеджментом, два рази треш. Чи може зараз роботи стільки що можна обирати де і з ким працювати?
> мешают жить прекрасному вкраїнчику
В Україні мені заважали жити тількі ідіоти які не розуміли особистих кордонів та не могли спілкуватися чемно, а коли вказував їм на мові якій вони розумілі, то воно заяви писали. Доречі чи пан свинособака що розмовляє свинособачєю?
> Бо пр не завжди залежить від компанії, його можна було й по прибуттю в Канаду отримати. Ну і чого зразу до індусів?Тож так. Але робочу візу чи як у данному питанню право на роботу після канадського вузу отримати значно легше. І після отримання прийдеться конкурувати як раз з індусами. Може у вас якійсь інший досвід, то поділиться будь ласка. У мене такий: минулою осінню декілька офферів, більшість індусопомийки з ринковою зп, одна місцева помийка с затримками ЗП. В інши контори були співбесіди, деякі з адекватними людьми, деяки з явно слабкими, але без оферів. В цьому році взагалі нічого.
> В Іспанії норм наші продукти і галєри, яки туди переїхали із-за війни. Місцеві, сеніор девопс -3к євро після податків. Дуже крута вайтешка)
Я не кажу що то є гарно, я кажу що там є робота, тут немає.