(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В нових все більше прогресивні пружини
-
www.ontario.ca/page/replace-cancel-or-change-information-your-health-card#section-2 Можно онлайн поменять
-
Але роботи в мене все одно нема =)
-
You are required to change the address for your health card within 30 days of your move. It is important that you update your address in order to keep your health coverage active, to ensure that you receive renewal notices and other necessary information.
-
Або пікап який сам значно навантажений або пружини змінної жорсткості. Такого на ринку вже чимало серед пікапів для приватних покупців
-
Також нічого від себе на пишу
-
Я вивчаю на LinkedIn learning курси різні так доволі часто викладач з Індії ну чи то вже з Америки але вихідець з Індії. І коли вивчаю слухаю лекції то аж дивуюсь який він скіловий що я в нього вчуся бо ж жарти про індуський код
-
Виключенням буде лише варіант з пневмою. Навіть з пружинами пікап буде жорсткий. Бо важить 2 тонни, а бере у кузов 1 тонну. І задні рессори чи пружини на пусту отримують 770кг навантаження, а на повну - 1565кг. Більш ніж у 2 рази різниця. Неможливо просто зробити пружини чи ресори, що будуть витримувати таке навантаження, та будуть м'якими на пусту. На пусту жопа буде стрибати на усіх нерівностях.
-
October 2, Monday (only for Vancouver) – National Truth and Reconciliation Day