(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
на скільки я зрозумів, якщо робота не на айті компанію і підходить під NOC то рік працюєш ідеш по Alberta Opportunity Stream. Якщо робота на айті компанію і можеш підтвердити 3 роки попереднього досвіду, то можеш одразу подаватись по Alberta Tech Pathway. Для обох варіантів здається англійска треба не на дуже високому рівні, щось типу CELPIP 6
-
і робить їх одиницями штук з купою проблем. коли і чи зможе він то масштабувати невідомо
-
Взагалі Маск був перший з теслою і зробив революцію. Вдалий маркетинг і ключові характеристики які були кращі в конкурентів. Але зараз деякі великі виробники розкручують свій маховик в бік електричок і коли він набере обертів тоді буде цікаво подивитися на те що там зробить Маск щоб втримати конкуренцію
-
Будь ласка ☺️
-
Я тоже иногда не пойму что делать если офер вдруг дадут 😁
-
(апка на джаві 4, залежності зібрані тільки під спарк)
-
До слова, раніше було багато чуток, що відкриють окрему програму для тих, хто приїхав по куает, однак я давно не читаю новин по канадійським групам, тому не знаю чи щось впроваджували чи ні
-
Если ещё и оффер нормальный будет вдруг, то это получается в Канаду ехать придется?(
-
Ну, для початку варто обрати програму, по якій будете іммігрувати. Є загальна експрес ентрі, є провінційні, до кожної із програм є свої умови, які окрім канадійського стажу можуть потребувати певний рівень мови, підтвердження українських дипломів з вишу, канадійського навчання і тд. Йдіть на сайт canada.ca та ознайомтеся з усіма програмами, виберіть, під яку ви підходите і починайте збирати документи вже, якщо маєте на меті іммігрувати. Зараз багато спростили, ті ж дипломи можна підтвердити вже онлайн, раніше це був доволі довготривалий процес.
-
Но я и правда ожидал промежутки между этапами по несколько недель, например
-
Дело в усах. Скинь маску которую юзал
-
Или мне в чатике всё это время врали или так сильно надо закрыть позицию - только что позвонила HR и предложила в четверг техническое интервью на 90 минут То есть по сути один рабочий день прошел от созвона с тест менеджером
-
может если в дом с гаражом перееду тогда да