(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
думаю що відсоток людей, що живуть за межею бідності в Україні та Індії, приблизно однаковий
-
Как и в других странах, лол
-
Їде, але культурно в Індії в бідних людей немає бажання щось змінити, вони пливуть по течії і їм ок
-
чому ви зробили такий висновок, чому думаєте, що з інших країн їде не «еліта»?
-
Я не доводити Вам щось, просто цікаво було наглядно глянути і порівняти. Думаю в кейсі зі статистикою, ми найчастіше маємо справу з елітою Індії, коли в інших мігрантів присутні різні верстви населення, але це виключно моє припущення
-
Зате сьогодні вихідний )
-
Та ні, я не сперечаюсь, що грамотність в Індії і Китаї суттєво різна
-
Є лише ці дані і 2022, цікаво скільки в Китаї і у нас
-
Цікаво, ми були 9 чи 10 років тому, проблем з англійською взагалі не було там, правда відверті єбеня ми не відвідували. По даних нижче, 30% можуть так сяк нею спілкуватись www.linkedin.com/pulse/english-language-still-challenge-many-indians-priyanka-modi?utm_source=share&utm_medium=member_android&utm_campaign=share_via
-
Наприклад, я останній раз була в Індії 7 років назад, пересічний індієць не те, що не говорить англійською, вони навіть читати не вміють рідною мовою, коли в тому ж Китаї читати вміють всі.
-
Статистика дивна, бо найчастіше з такої країни як Індія бідним верствам населення виїхати нереально і відповідно, виізжають багаті, які мають кращу освіту і кращі знання, коли в той же час бідні залишаються на місці і пливуть по течії, то в інших країнах виїзд - це шанс на краще життя, тому тут такий перекос, але я не знаю про культурні особливості філіппінців та малазійців
-
странно было бы если бы не сказал
-
ну это коммон сенс