(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Усім привіт 🌼 Лечу в ВС через місяць, хочу остаточно для себе зафіксувати, чи правильно розумію що з OWP отриманим в ВС я можу переїхати до будь якої іншої провінції пізніше і легально працювати там? Наприклад якщо роботу в ВС не знайду і вирішу переїхати в Альберту, так можна? 🙃
-
Кімнату досить легко, а ось квартиру/дім дуууже важко буде знайти на короткий термін
-
Мудак
-
батя очевидно
-
Всім привіт, шукаю кімнату в Торонто/міміко/етобіко. Маю місцеву роботу, нічного образу життя не веду. Інколи палю, але виключно табак, 420 не дуже сприймаю. Про себе можу сказати, що просто хочу тихого та затишного місця для роботи та життя. Якщо є пропозиції прошу в дм.
-
Что значит летел? Какая была скорость?
-
Очевидно что девка нарушила выбегая, не очевидно какая была скорость. По тому что имеем водитель не виноват. Хорошего дня
-
можно научить ллм говнокодить и отсрочить восстание машин
-
Где угодно.
-
Завтра перестанет быть жилье нужным
-
Особенно в Канаде
-
Дома строить не то чтобы прям быстро. Да и смысла нет особо наращивать темпы строительства если завтра всё схлынет.
-
Тойота/Лексус, Хонда/Акура, всі підходять, на всіх катав, де що цього мав )
-
Ну строители не могут и не будут реагировать на мгновенные пики иммиграции.
-
Таке враження складається що навмисно роблять дефіцит щоб ціни перли
-
Так отож але дивлюся огляди по нерухомості по Калгарі і кажуть що нового будують мало, людей пре багато, інвенторі зараз взагалі на мінімумах