(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так отож але дивлюся огляди по нерухомості по Калгарі і кажуть що нового будують мало, людей пре багато, інвенторі зараз взагалі на мінімумах
-
Там не дуже по розганяєш, білд перміти дають швидко, землі купа, мінімум штучних обмежень
-
От про це Тойота. Хоча кажуть новий крузак та секвойя не дуже, треба щоб хтось потестдрайвив і нам розказав
-
І від цього стає сумно :) бо приїхали сюда за дешевим житлом а тепер таке враження що розганяти будуть
-
і щоб не ломалось
-
хвала богу це точно не про мене, мені головне щоб м'яка була, більше мені від авто нічого не треба )
-
А причина миграции в Альберту недоступная недвижимость в Торонто/Ванкувер
-
А ещё близость крупных городов США и часовой пояс с ними и очень большой рынок и климат однозначно лучше )
-
В Онтаріо нафту знайшли на 70 років раніше, плюс великі ріки дуже сприяють розвитку економіки. Зараз Альберта це головний напрям внутрішньої міграції в Канаді.
-
Чтоб получить ПР конечно) Но и вообще про дожди Ванкувера я скорее в ироничном ключе сказал, щас бы дождей бояться
-
Але нащо?
-
Тойота це не про керованість взагалі. Як кажуть «якщо це вас хвилює, це авто не для вас»
-
Да и дни были норм.
-
Не, не зима длинная день зимой короткий + пасмурно
-
Ну если привыкнуть и регулярно отдыхать в Испании как шведы то жить можно) Но мне не зашло
-
За чуть больше года мне не показалась зима слишком длинной. Шведам вроде тоже норм.
-
Ты жил несколько лет?
-
та ізі, по статистиці в Львова і Кракова світловий день один в один по годинах, а мені Краків завжди відчувався містом з коротшим днем. Одна з причин - сонце в Львові пізніше сходить і пізніше заходить, і от через те, що в Львові умовно в 6 годині свтіло ще було, а в Кракові темно, Краків здався з коротшим світловим днем, хоча к-сть сонця протягом дня там і там однаково.
-
А юг Онтарио да норм но там другие проблемы