(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Були, але значно менше. Фактично головна проблема що занадто гарно пройшли кризу 2008
-
Так прямо тут буквально сьогодні те саме обговорювали, мовляв нащо ото боротися і гинути за інтереси заходу, може русня менше вбʼє ніж на фронті загине
-
У мене в селі нікого не вбили наскільки мені відомо, але охота за атошніками була, хоча 2 атошніка так і прожили всю окупацію в селі нічого їм не зробили (може відкупились). В Новій Каховці багато тіпів чекають руснявих грошей, типу вливань як в Крим були, один брату пропонував повернутись мутити бізнес. В цілому там де була хоч якась влада все було більш менш (в плані життя і порядку), але це не значить що русні треба віддавати території і взагалі жити під русньою.
-
Спроси если забыл. Я в целом уже сто раз обьяснял свою позицию насчёт войны. Не особо вижу смысл распинаться перед каждым новым анонимом.
-
РФ пидоры. Я не уверен, что для людей будет лучше сдаться или воевать. Но я в Канаде, а они в Украине, это их жизнь на кону и я уважаю то что они выбрали войну.
-
Шо ж ты не сказал шо ты Мариупольский :)
-
Спасибо. Есть такая опасность, да. Кто-то где-то это назвал в интернете "ресентимент". Что чувство несправедливости может хуже сказаться на Украине, чем борьба.