(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тут честно говоря не знаю, знаю что точно по Канаде можно 🤔
-
Мені здається, треба мати нормальні очікування щодо того, коли саме можна ту медицину в наступну годину вимагати. Expectations management якийсь. Вчора зателефонувала фемілі лікарю, який звичайно, як і усі вони, дуже зайнятий та на тижні вперед розписаний, з проханням подивитись дитину. Через годину вже був прийом
-
О, кстати, правда что эирфраер это более здоровая альтернатива готовки? Как оно работает?
-
Нічого собі. Аналіз крові мали ж призначити. В мене інший експіріенс, як приїхали та пішли до сімейного знайомитися - одразу знайшли те чого й не знали в Україні😝 а я нещодавно попросила щось для концентрації, відправили на мрт. Отам мабуть і сконцентруюсь😝
-
Якщо не зважати на наявність semicolons ; то вони дуже схожі. Буквально те саме. Але на Dart в тебе немає відчуття, що це просто обгортка іншої мови. Це оригінал.
-
Хтось нещодавно поповнював монобанк з канадської дебетової картки? В мене якась помилка весь час вже десь ~тиждень...
-
kijiji facebook, якщо новий треба можна ще на wayfair глянути там взагалі щось є недороге в Канаді?)))
-
Ага, моїй подрузі пощастило зі схожим. Вперше як ходила до лікаря, жалілась на погане самопочуття і постійну втому, а їй сказали «ну попийте вітаміни, їжте більше овочів і фруктів»… навіть елементарний аналіз крові не призначили🤦🏼♀️ В результаті закінчилось все за пару тижнів в emergency, при чому чекала вона там в черзі годин 5 з дуже поганим самопочуттям. Довелось терміново переливати кров, мало не загнулась🤯